'PSV moet vrezen voor Lozano, vader bevestigt contacten met topclub'

  'PSV moet vrezen voor Lozano, vader bevestigt contacten met topclub'

  PSV lijkt een vertrek van Hirving Lozano te moeten vrezen. Vader Jesus Lozano bevestigt dat FC Barcelona zich heeft gemeld en stelt dat de toekomst van de Mexicaanse ster na het WK wordt opgehelderd.

  Lozano maakte afgelopen weekend naam door het enige doelpunt te maken tegen Duitsland, dat daardoor met 1-0 verloor van Mexico. De 22-jarige aanvaller van PSV werd vervolgens gelinkt aan een hele rits clubs, waarvan FC Barcelona de grootste naam is.

  Vader Jesus bevestigt dat er contact is gezocht vanuit Catalonië. "Ja, we zijn benaderd, maar op dit moment is er nog niets duidelijk", vertelt Lozano senior aan ESPN. "Als het WK voorbij is, weten we meer. Het is nog niet bekend of Hirving bij PSV blijft of naar een andere club gaat."

  Lozano maakte vorig jaar de overstap van Pachuca naar PSV en bleek een schot in de roos. Hij leidde de Eindhovense club met zeventien doelpunten naar het kampioenschap. De Mexicaanse international speelt in de groepsfase van het WK nog tegen Zuid-Korea en Zweden.

  Plaats een reactie

  SD +9406
  vrijdag 22 juni 2018 om 12:13
  Vrezen ? Lozano werd gekocht voor 10 miljoen en zal weg mogen voor er veelvoud ervan. Wat moet PSV dan vrezen, dat ze te veel geld krijgen om verder te investeren ?
  Vind ik leuk
  vrijdag 22 juni 2018 om 12:16
  Ze zouden pas beginnen vrezen moest hij geen deuk in een pakje boter schieten.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws