Vossen droomt van promotie: Zulke duels worden beslist op details

Vossen droomt van promotie: "Zulke duels worden beslist op details"

30 april - 12:00
1

Jelle Vossen wil graag promotie afdwingen met Zulte Waregem. Afgelopen weekend speelde Essevee nog 1-1 gelijk tegen Lommel, waardoor de terugwedstrijd zeker geen sinecure wordt.

"Het was zaterdag een evenwichtige partij zonder al te veel kansen, maar we wisten op voorhand dat dat het geval zou zijn", aldus Vossen bij Het Belang Van Limburg. "Eigenlijk verandert er niet zoveel. We wisten dat we enorm aan elkaar gewaagd zouden zijn en zulke confrontaties worden nu eenmaal op details beslist. Uiteindelijk vielen de doelpunten op strafschop en na een hoekschop."

Zulte Waregem kampt nu wel met een blessuregolf. Na Traoré en Demuynck is nu ook Machado out voor woensdag. "Dat was eerder het seizoen ook al het geval. Daardoor werd het op bepaalde momenten echt problematisch voor ons. Het is heel zuur dat Machado nu ook uitviel.”

Als Zulte Waregem kan winnen van Lommel speelt het de volgende ronde waarschijnlijk tegen Deinze. De Oost-Vlamingen wonnen hun heenmatch met 0-4 tegen Patro Eisden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.