VoetbalPrimeur

Colofon


Hoofdredacteur
Daan Slingers - daan@voetbalprimeur.be

De liefde voor het voetbal begon dankzij een oude videoband met samenvattingen van wereldkampioenschappen met commentaar van Rik De Saedeleer gekregen van peter (bompa). Wegens te weinig voetbaltalent begonnen als scheidsrechter. Ondertussen uitgefloten, maar nog niet uitgeschreven over de belangrijkste bijzaak ter wereld. 

Adjunct Hoofdredacteur
Glenn Schrader - glenn@voetbalprimeur.be

De liefde voor voetbal werd met de papfles ingegeven bij Glenn. Genoemd naar de ex-Tottenhamster Glenn Hoddle en zelf een vader die in de lage bevorderingsreeksen heeft gevoetbald. Hetzelfde voetbaltalent kon Glenn niet tonen door blessures, maar de liefde voor het mooiste spelletje ter wereld was minstens even groot. Wie niet spelen kan, zal er dan maar over schrijven. En zo geschiedde.

Vaste medewerkers
Bert Schrijvers
Bert werd een echte voetbalfanaat tijdens het WK 1998. De volgende jaren trainde hij hard om zo goed te worden als Zidane, maar dat is net niet gelukt. Elke dag over voetbal mogen schrijven blijkt nu een waardig alternatief voor hem.  Zijn Zidane-poster hangt nog altijd thuis bij zijn ouders.

Stephan Calander
Al van kindsbeen af door de voetbalmicrobe gebeten. Volgt ook andere sporten zoals NBA op de voet, maar voetbal is de eerste en grootste liefde. Vooral een fascinatie voor het voetbal van de jaren 90.

Vincent Haegeman
Na 27 jaar nog steeds volop aan het uitzoeken welke kant van de voetbalwereld nu de aantrekkelijkste is: de actieve of de passieve. Een spectaculair gelijkspel hangt in de lucht. Een fan van het spel in al haar facetten, die de soms kwalijke gewoonte heeft evenveel te genieten van El Clasico als pakweg Kortrijk-Eupen. Er heilig van overtuigd dat het resultaat verre van heilig is.

Algemeen emailadres: info@voetbalprimeur.be

VoetbalPrimeur.be is een handelsnaam van PXR.