Transfergeruchten

Transfergeruchten

De laatste transfergeruchten uit binnen- en buitenland. Elke dag vind je hier de meest spraakmakende transfergeruchten uit de voetbalwereld!

Bayern München aast op Rashford

Gisteren, 09:06

Bayern München houdt de ontwikkelingen rondom Marcus Rashford in de gaten. Der Rekordmeister ziet in de Engelsman een potentiële vervanger van Serge Gnabry, die mogelijk vertrekt. Desondanks houdt Rashford zijn poot stijf en lijkt hij zich te gaan willen bewijzen tegenover Erik ten Hag. (The Sun)

Man United-doelwit Rice lijkt toch te blijven

24 mei - 07:40

Meerdere clubs uit de Premier League zijn geïnteresseerd in Declan Rice, maar het lijkt er sterk op dat hij toch bij West Ham United blijft. Hij wees meerdere aanbiedingen van The Hammers af en daardoor leek het erop dat hij bezig was aan zijn laatste maanden. Manchester United is zeer geïnteresseerd in Rice, die waarschijnlijk blijft. (The Mirror)

Ontknoping nabij: Mbappé rond met Real Madrid én PSG

20 mei - 14:35

De transfersoap rondom Kylian Mbappé nadert zijn ontknoping en heeft een volgende wending gekregen. De superster heeft met zowel Real Madrid als met zijn huidige werkgever Paris Saint-Germain een persoonlijk akkoord bereikt. Zondag speelt hij met PSG de laatste wedstrijd van het seizoen, daarna maakt hij bekend waar zijn toekomst ligt. (Foot Mercato)

Frenkie de Jong wil zes miljoen opofferen om naar Man City te gaan

15 mei - 14:34 1

Frenkie de Jong ziet een overstap naar Manchester City wel zitten en is zelfs bereid om fors in te leveren. Mocht geld het probleem zijn, dan is De Jong bereid om een flink deel te laten liggen. Zes miljoen euro om precies te zijn. De Jong stond voor ongeveer vijftien miljoen euro per jaar op de loonlijst bij Barcelona, maar heeft door de coronacrisis een deel ingeleverd. Ook Manchester United is voor De Jong in de markt, maar de voorkeur ligt dus bij City. (The Sun)

Manchester City denkt aan pikante transfer van Pogba

7 mei - 10:39

Een pikante overstap in de maak? Manchester City bekijkt de mogelijkheden om Paul Poga na dit seizoen transfervrij over te nemen van Manchester United. De club heeft een vierjarige aanbieding voor de Franse middenvelder klaar liggen. Een transfersom hoeft niet betaald te worden, omdat Pogba uit zijn contract loopt. (The Guardian)