Live Transfergeruchten

Like de transfernieuwspagina om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste transfernieuws!

Juventus is geïnteresseerd in De Jong

zondag 26 september 2021 om 13:33

Juventus is een van de clubs die geïnteresseerd is in Frenkie de Jong. De club bekijkt intern de mogelijkheden om hem op te halen bij FC Barcelona. Door de slechte situatie van Barcelona zijn de spelers ook minder waard geworden en daar wil Juventus van profiteren. (Calciomercato)

 

Chelsea ziet in De Ligt een 'perfecte aanvulling'

donderdag 23 september 2021 om 21:45

Chelsea wil Matthijs de Ligt overnemen van Juventus. De centrale verdediger uit Abcoude past precies in het plaatje van trainer Thomas Tuchel, die met voetballende stoppers wil spelen en in De Ligt een perfecte aanvulling op zijn selectie ziet. (The Daily Mirror)

De 22-jarige centrale verdediger verruilde Ajax in de zomer van 2019 voor Juventus. Er steken de laatste tijd steeds meer geruchten de kop op dat De Ligt aan het einde van dit seizoen zal vertrekken uit Turijn.

100 miljoen van Chelsea laten PSG en Marquinhos koud

donderdag 23 september 2021 om 14:13

Chelsea heeft in de zomerse transferperiode een poging gedaan om Marquinhos los te weken bij Paris Saint-Germain. De Braziliaanse verdediger gaf de Champions League-winnaar echter nul op het rekest, evenals PSG. Chelsea was bereid 100 miljoen euro te betalen. Marquinhos had in Londen herenigd kunnen worden met Thiago Silva. (RMC Sport)