Transfergeruchten

Transfergeruchten

De laatste transfergeruchten uit binnen- en buitenland. Elke dag vind je hier de meest spraakmakende transfergeruchten uit de voetbalwereld!

Na Henderson wil Ajax volgende routinier, wil Eriksen van Man United terughalen

21 februari - 18:58 1

Ajax zou komende zomer een poging willen wagen om Christian Eriksen terug naar Amsterdam te halen. De ploeg van trainer John van 't Schip hoopt de Deense middenvelder gratis op te halen bij Manchester United. Clubs uit Turkije, Saudi-Arabië, Italië en Amerika liggen ook op de loer voor Eriksen. (Ekrem Konur)

Fulham biedt 35 miljoen op Braziliaan André

19 januari - 14:30

Fulham heeft al enige tijd een persoonlijk akkoord met André Trindade, maar probeert Fluminense nog te overtuigen. De Premier League-club wil de Braziliaanse controleur, die in het verleden belangstelling genoot van Ajax, voor een kleine 35 miljoen euro inlijven. Door bonussen kan dat bedrag nog met iets minder dan zes miljoen oplopen. (Ben Jacobs)

Bayern zoekt bij Manchester City naar tweede target voor het middenveld

13-10-2023 10:14

Bayern München wil komende zomer een poging wagen om Kalvin Phillips weg te kapen bij Manchester City. Afgelopen zomer viel een overstap van Joao Palhinha op het laatste moment in het water, maar Thomas Tuchel wil in de winter nog altijd zijn middenveld versterken. De Portugees is nog altijd kandidaat, maar Bayern kijkt ook naar Phillips, die onder Pep Guardiola nauwelijks van de bank komt.

Transfertarget Henry van Brentford gaat Man United 40 miljoen euro kosten

13-09-2023 17:12

Manchester United wil zich in de winterse transferwindow versterken met linksback Rico Henry van Brentford. De ploeg van hoofdtrainer Erik ten Hag heeft alvast navraag gedaan naar de prijs van de Engelsman en Brentford wil rond de 40 miljoen euro hebben voor hem. Henry moet vanaf januari een concurrent worden voor Luke Shaw en Tyrell Malacia als linksback. (Football Insider)