Transfergeruchten

Transfergeruchten

De laatste transfergeruchten uit binnen- en buitenland. Elke dag vind je hier de meest spraakmakende transfergeruchten uit de voetbalwereld!

Dortmund wil Keïta transfervrij wegplukken bij Liverpool

28 september - 11:05

Naby Keïta is mogelijk bezig aan zijn laatste seizoen in dienst van Liverpool. Borussia Dortmund heeft het oog laten vallen op de 27-jarige middenvelder uit Guinee, die medio 2023 uit zijn contract loopt. Keïta raakt bij Liverpool om de haverklap geblesseerd en heeft de verwachtingen nooit helemaal kunnen inlossen. (Daily Star)

Juventus wil Kanté transfervrij naar Turijn halen

25 september - 18:32

Juventus houdt de situatie rond N'Golo Kanté nauwlettend in de gaten. Omdat hij nog maar een eenjarig contract heeft bij Chelsea, is hij om meerdere redenen interessant voor de topclub uit Italië. Juventus hoopt Kanté volgend jaar zomer transfervrij over te kunnen nemen en heeft de eerste lijntjes inmiddels uitgegooid. (Calciomercato)

Clubs uit Saudi-Arabië en Qatar dromen van komst Ronaldo

24 september - 10:14

Hoewel de storm rond Cristiano Ronaldo is gaan liggen, is een vertrek bij Manchester United nog altijd niet uitgesloten. Verschillende clubs informeren volop naar de Portugese ster, waaronder clubs uit Saudi-Arabië en Qatar. Zij zouden Ronaldo dolgraag aan boord willen halen. (Metro)

Ten Hag wil Schmidt beroven van talentvolle spits

20 september - 21:09

Erik ten Hag wil Roger Schmidt beroven van spits Gonçalo Ramos. De Portugese aanvaller is bij Benfica goed begonnen aan het seizoen en dat is Manchester United ook opgevallen. Doordat United deze zomer al groot geld heeft uitgegeven op de transfermarkt, zijn de mogelijkheden voor Ten Hag wel beperkt in de winter. (The Sun)