Transfergeruchten

Transfergeruchten

De laatste transfergeruchten uit binnen- en buitenland. Elke dag vind je hier de meest spraakmakende transfergeruchten uit de voetbalwereld!

'Nainggolan 'Il Ninja' terug naar oude club Cagliari?'

16 januari - 18:46

In Italië wordt Radja Nainggolan in verband gebracht met Cagliari. Media suggereren dat de middenvelder daar wel eens aan de slag zou kunnen gaan. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het is niet de eerste keer dat de naam Nainggolan in de wandelgangen klinkt bij Cagliari. De nummer 8 in de serie B zou toenadering hebben gezocht. Ook zou Nainggolan zijn gesignaleerd in Sardinië, wat de geruchten versterkt.

De 34-jarige Belg is sinds begin dit jaar contractloos na ontbinding bij Royal Antwerp FC. De middenvelder zou nu teren op zijn grote naam, vanwege zijn verleden bij onder andere Internazionale en AS Roma. Daarnaast is Nainggolan momenteel transfervrij.

Nainggolan kwam in de Jupiler Pro League 12 keer tot spelen toe bij Antwerp dit seizoen. Tijdens die wedstrijden leverde de middenvelder 1 doelpunt en 1 assist. Nainggolan kwam in de zomer van 2021 over van het grote Internazionale. 

Arsenal en Newcastle United willen Barcelona-talent huren

9 januari - 21:00

Alejandro Balde is in gesprek met FC Barcelona om zijn contract te verlengen, maar komt daarna in aanmerking voor een huurtransfer. Newcastle United en Arsenal zitten op het vinkentouw en zouden de linksback graag tijdelijk over willen nemen van de club uit Catalonië. Dat Balde verlengt is echter een harde eis van Barcelona. (SPORT)

Chelsea ziet 'noodplan' bij Brighton

31-12-2022 14:00

Als het Chelsea niet lukt om Enzo Fernández los te weken bij Benfica, geldt Argentinië-ploeggenoot Alexis Mac Allister als 'noodplan'. De 24-jarige heeft een sterke indruk achtergelaten op het WK, wat bij The Blues niet onopgemerkt is gebleven. Fernández blijft de droomkandidaat om het middenveld te versterken. De 21-jarige controleur heeft een ontsnappingsclausule van 120 miljoen euro. (The Times)

Ajax wil 20 miljoen betalen voor El Khannouss van Genk

27-12-2022 14:10 6

Zijn vader bevestigde al dat Bilal El Khannouss belangstelling geniet van Ajax, maar nu zouden de Amsterdammers door willen pakken. Ajax is bereid om liefst 20 miljoen euro te betalen aan KRC Genk. El Khannouss maakte deel uit van de selectie van Marokko op het WK. De 18-jarige aanvallende middenvelder begon in de basis in de troostfinale tegen Kroatië. (Lions de Atlas)

Linksback Feyenoord in de belangstelling van Rosenborg BK

22-12-2022 19:46

Het is goed mogelijk dat Feyenoord in de aankomende transferperiode afscheid neemt van Fredrik Björkan. De Noorse linksback is er niet in geslaagd om in De Kuip een basisplaats af te dwingen en zou terug kunnen keren bij Hertha BSC. Als het zover komt, hoopt Rosenborg BK Björkan over te kunnen nemen. (Noorse media)