OFFICIEEL: Mannaert verlaat Club Brugge volledig, Verhaeghe neemt aandelen over

OFFICIEEL: Mannaert verlaat Club Brugge volledig, Verhaeghe neemt aandelen over

30 april - 16:15 Laatste update: 16:41
39

Het was al even bekend dat Vincent Mannaert als CEO afscheid ging nemen van Club Brugge, maar daar stopt het niet. Mannaert had nog aandelen bij Blauw-Zwart en leek een deel uit te gaan maken van de Raad van Bestuur. Zover komt het echter niet.

Dat kondigt Club Brugge zelf aan via de officiële kanalen. Nadat Mannaert aankondigde Club Brugge te verlaten als CEO gaf hij wel nog aan betrokken te zijn als lid van de Raad van het Bestuur. Hij zal daar echter geen plekje in krijgen.

Zo neemt eigenaar Bart Verhaeghe de aandelen van Mannaert helemaal over. De voormalige CEO zal Club Brugge dus definitief en volledig verlaten. Hij kan nu aan de slag bij een andere Belgische of buitenlandse club, al is het nog niet duidelijk waar de toekomstplannen van Mannaert liggen.

"Het was een eer om 13 jaar Club Brugge te mogen leiden als CEO", geeft Mannaert aan in een korte reactie. "Met de verkoop van de aandelen neem ik nu dus definitief afscheid. Ik koester de vele onvergetelijke herinneringen en wens mijn opvolgers en bij uitbreiding heel de Club álle succes toe", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.