'Na opvallende Trabzonspor-transfer kan Meunier richting Atlético verhuizen'

'Na opvallende Trabzonspor-transfer kan Meunier richting Atlético verhuizen'

16 mei - 22:44
1

Thomas Meunier verraste heel wat mensen door in februari Borussia Dortmund te verlaten voor Trabzonspor. Daar wist de Rode Duivel zich echter wel in de kijker te spelen. Een mooie transfer lonkt nu voor Meunier.

Na een moeilijk seizoen bij Dortmund trok Meunier richting Trabzonspor, waar hij een basispion en uitblinker werd. Na enkele goede prestaties, met één doelpunt en zes assists in zestien partijen, kan hij na amper een half seizoen alweer een nieuwe stap zetten.

Bij Relevo klinkt het namelijk dat Atlético Madrid eraan denkt om Meunier in huis te halen. De Spaanse topclub is op zoek naar een nieuwe verdedigende pion en is daarbij op het spoor gekomen van Meunier.

De Rode Duivel werd in 2019 ook even genoemd bij de Spaanse club en was naar verluidt ook een target van FC Barcelona. Tot een overgang naar Spanje kwam het echter niet, al kan daar komende zomer toch nog verandering in komen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.