Nieuwe uitdaging voor Vermant? 'PEC Zwolle denkt aan Club Brugge-spits'

Nieuwe uitdaging voor Vermant? 'PEC Zwolle denkt aan Club Brugge-spits'

16 mei - 21:04 Laatste update: 21:17
2

Romeo Vermant kan mogelijk beginnen aan zijn eerste uitdaging in het buitenland. De aanvaller wordt momenteel door Club Brugge verhuurd aan KVC Westerlo, maar kan komende zomer de stap richting PEC Zwolle zetten.

De Nederlandse middenmoter dreigt komende zomer eerste spits Lennart Thy te verliezen en zoekt al naar een opvolger voor de 32-jarige Duitser. In die zoektocht is men volgens De Stentor uitgekomen bij Vermant.

Vermant kwam eerder dit seizoen uit voor Club NXT, waar hij één van de grote uitblinkers was. Het leverde hem een uitleenbeurt op richting KVC Westerlo. Daar speelde hij zich al snel in de basis en was hij in dertien partijen goed voor drie doelpunten en twee assists. Daarmee speelde hij zich ook in de kijker van PEC Zwolle.

Het is niet bekend of de Nederlandse club Vermant ook definitief wil overnemen of enkel denkt aan een uitleenbeurt. De spits heeft bij Club Brugge wel nog een verbintenis tot medio 2026.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.