'Nieuws uit Rotterdam: Feyenoord zet in op verlenging Wellenreuther (ex-RSCA)'

'Nieuws uit Rotterdam: Feyenoord zet in op verlenging Wellenreuther (ex-RSCA)'

30 april - 11:42

Feyenoord zet in op een contractverlenging van Timon Wellenreuther. Dat meldt 1908.nl. De sluitpost, die in het verleden nog bij RSC Anderlecht actief was, werd eerder nog gelinkt aan een transfer naar PSV

Wellenreuther heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord. Normaal gesproken betekent dat voor de sluitpost een transfer deze zomer, willen de Rotterdammers nog iets verdienen aan hem. Feyenoord hoopt Wellenreuther echter tóch te overtuigen om langer bij de club te blijven. Het bestuur is een nieuw contract aan het voorbereiden voor de Duitser.

Volgens 1908.nl kan Feyenoord rekenen op concurrentie van het ‘hevig geïnteresseerde’ PSV, dat toenadering zocht via Wellenreuther. De Eindhovenaren worden echter pas concreet bij een vertrek van Walter Benítez. Momenteel is er nog geen beweging rond de Argentijnse sluitpost. PSV ziet in Wellenreuther een potentiële eerste doelman.

Wellenreuther werd nog geen jaar geleden door Feyenoord definitief overgenomen van RSC Anderlecht. De Rotterdammers lichtten de koopoptie van één miljoen euro. De Duitse keeper is in principe tweede doelman achter Justin Bijlow, maar door veelvuldig blessureleed van laatstgenoemde keepte de Duitser dit seizoen al 25 duels. Daarin hield Wellenreuther dertien keer de nul.