Sabbe maakt grote indruk bij Club Brugge: Gaan de Rode Duivels plezier mee hebben

Sabbe maakt grote indruk bij Club Brugge: "Gaan de Rode Duivels plezier mee hebben"

29 april - 23:09
30

Club Brugge kent in de Champions' Play-Offs verschillende uitblinkers, maar heeft er met Kyriani Sabbe plots een onverwachte sterkhouder bij. Amper negentien jaar oud, maar nu al belangrijk voor Club Brugge. Hij kreeg dan ook flink wat lof bij Extra Time.

Tegen KRC Genk was de rechtsachter nog goed voor een (gelukkig) doelpunt en een bijzonder knappe assist. Sam Kerkhofs spaarde de lof ook niet voor Sabbe en ziet een grote toekomst voor de rechtsachter.

"Bij de Rode Duivels gaan we daar nog veel pelzier mee hebben", klonk het bij Extra Time. "Het was echt indrukwekkend tegen Genk. Hij heeft ook een enorm goede voorzet en is bijzonder slim", aldus Kerkhofs na het zien van zijn assist tegen Genk.

De amper negentienjarige Sabbe speelde tot dusver 31 partijen voor Club Brugge, waarin hij goed was voor één doelpunt en één assist. Bij Blauw-Zwart heeft hij nog een contract tot medio 2026.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.