OFFICIEEL: Anderlecht neemt in de zomer al afscheid van Reedijk

OFFICIEEL: Anderlecht neemt in de zomer al afscheid van Reedijk

16 mei - 12:00 Laatste update: 12:21
3

Marink Reedijk stopt als coach van RSCA Futures. Reedijk werd vorige zomer pas aangesteld, maar nu is er in onderling overleg beslist dat hij al vertrekt.

Op sociale media wordt het nieuws rond Reedijk bevestigd. "Het is een enorm leerrijk jaar geweest", vertelt Reedijk daar. "Ik heb goed en fijn samengewerkt met de clubleiding en ik heb het privilege gehad om te mogen werken met fantastische talenten, zowel binnen de spelersgroep als binnen de staf. Ik wil hen daar ook uitdrukkelijk voor bedanken."

Kennelijk wil Reedijk nu graag de overstap maken naar een A-ploeg. "De belangrijkste doelstellingen, namelijk het ontwikkelen van spelers en de club te verzekeren van een volgend seizoen in de Challenger Pro League, zijn ook behaald. Ik ga nu op zoek naar een uitdaging waarbij ik de ambitie koester om mijn ervaringen toe te passen als coach van een eerste elftal."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.