Petje af: Hoedt bij Watford verkozen tot Speler van het Jaar

Petje af: Hoedt bij Watford verkozen tot Speler van het Jaar

30 april - 17:15
7

Sinds zijn vertrek bij RSC Anderlecht beleeft Wesley Hoedt hoogdagen bij Watford FC. De club zelf heeft het moeilijk in de Championship, maar de verdediger is er op korte tijd wel uitgegroeid tot één van de publiekslievelingen.

Hoedt verliet Anderlecht afgelopen seizoen en ging vanaf begin 2023 aan de slag bij Watford. In zijn eerste seizoen werd hij meteen een basispion en ook deze campagne was hij dat opnieuw én daarbovenop ook nog een smaakmaker en publiekslieveling.

Zijn goede prestaties bij Watford leverden hem nu ook twee individuele prijzen op. Niet alleen scoorde hij het Doelpunt van het Jaar voor Watford, hij scoorde er maar twee dit seizoen, hij werd ook verkozen tot Speler van het Jaar door de eigen supporters.

Een mooie bekroning voor Hoedt, die met Watford dit seizoen vooral in de middenmoot van The Championship speelde. De Engelse club, waar ook Edo Kayembe, Giorgi Chakvetadze (ex-KAA Gent), Vakoun Bayo (ex-Charleroi) en Emmanuel Dennis (ex-Club Brugge) voor uikomen eindigde op de veertiende plek in de stand.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.