OFFICIEEL: Club uit Derde Amateurklasse verrast met ex-speler Charleroi en RSCA

OFFICIEEL: Club uit Derde Amateurklasse verrast met ex-speler Charleroi en RSCA

30 april - 16:15
2

Wie in de amateurreeksen in de toekomst een ex-speler van RSC Anderlecht en Charleroi aan het werk wil zien, zal komend seizoen richting Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage moeten trekken. Die club is er namelijk in geslaagd om Christophe Diandy in huis te halen.

De club uit Henegouwen kondigde op de officiële kanalen namelijk trots de komst van Diandy aan. De nog steeds maar 33-jarige middenvelder zat al even zonder club en heeft besloten om afscheid te nemen van het profvoetbal. Hij gaat komend seizoen aan de slag bij Terte Hautrage.

De Senegalees werd in 2009 door RSC Anderlecht naar ons land gehaald, maar wist nooit helemaal door te breken bij de Brusselaars. Hij speelde 22 partijen voor paars-wit, maar maakte vooral naam bij Charleroi. Voor de Carolo's speelde hij namelijk maar liefst 197 partijen.

In 2021 verliet hij Charleroi en trok Diandy richting Moeskroen, waar hij in het seizoen 2021-2022 nog zeventien partijen voor speelde. Sinds de zomer van 2022 zat hij echter zonder club, maar daar komt nu dus verandering in. Diandy zal komend seizoen te zien zijn in de Derde Amateurklasse.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.