Cercle Brugge mag dromen van jackpot voor Denkey: Bedragen die héél mooi klinken

Cercle Brugge mag dromen van jackpot voor Denkey: "Bedragen die héél mooi klinken"

30 april - 15:33
16

Bij Cercle Brugge rekent men zich voorlopig al rijk. Het staat zo goed als vast dat Kevin Denkey komende zomer afscheid neemt van de Vereniging. En die zal de Bruggelingen ook flink wat geld moeten opleveren.

Voor technisch directeur Rembert Vromant is het alvast duidelijk dat Denkey komende zomer andere oorden opzoekt. De interesse is dan ook bijzonder groot in de spits. "In Engeland, Duitsland en Frankrijk willen teams gaan voor Denkey", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws.

Een echte vraagprijs wil Vromant niet onthullen, maar hij zal wel het transferrecord moeten breken bij de Vereniging. "We horen wie ons belt voor Denkey, met bedragen die héél mooi klinken. We mogen hoog mikken", geeft hij aan.

En Denkey is mogelijk niet de enige die binnenkort nog vertrekt bij Cercle, waar verschillende pionnen zich in de kijker wisten te spelen. "Ik heb het niveau van die scouts dit seizoen zien stijgen. Manchester United, Tottenham, Chelsea, Lens, Lille, Salzburg, Leverkusen, Ajax, Aston Villa... Die komen niet alleen voor onze tegenstander, geloof mij", besluit Vromant.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.