Hasi oordeelt zeer scherp over Defour: ''Ik heb het hem vaak gezegd''

Hasi oordeelt zeer scherp over Defour: ''Ik heb het hem vaak gezegd''

08-07-2017 20:29

Besnik Hasi heeft lang gezwegen sinds zijn gedwongen vertrek bij Anderlecht, maar de oefenmeester heeft nu voor het eerst uitgebreid gesproken over zijn periode bij paars-wit. Hasi nam daarbij meerdere spelers zwaar onder vuur. De huidige coach van Olympiakos Piraeus was ook kritisch voor Steven Defour.

''De voetballer Defour - een fantastische speler - heb ik liever dan de mens Defour... Hij is niet ambitieus genoeg. Ik heb het hem vaak gezegd'', zo laat Hasi weten in een gesprek met Het Belang van Limburg. "Maar ook op Steven ben ik zeer weinig boos geweest'', aldus Hasi, die andere spelers nog veel harder aanpakte tijdens het interview. Met name Anthony Vanden Borre en Fabrice N'Sakala kregen het zwaar te verduren.

Hasi is overigens op zoek naar nieuwe spelers en denkt daarbij vaak aan oude bekende. Defour zou ook op het lijstje hebben gestaan, maar die blijkt onhaalbaar. Het is bovendien maar de vraag of Defour een hereniging ziet zitten als hij de kritiek van Hasi leest. Olympiakos is achter de schermen druk bezig met transfer, maar op het veld ging het zaterdagavond alvast prima. Hasi is even terug in ons land en speelde een oefenmatch tegen KV Mechelen. De bezoekers bezorgden Malinwa een pijnlijke avond: 0-6.