Hasi heeft andere ex-ster van de JPL nog niet vergeten: We onderhandelen

Hasi heeft andere ex-ster van de JPL nog niet vergeten: "We onderhandelen"

08-07-2017 16:34

Besnik Hasi lijkt bij Olympiakos een sterrenelftal met (ex-)spelers van de JPL aan het bouwen te zijn. Hij haalde al Mehdi Carcela naar Griekenland en wil dat ook doen met Vadis Odjidja.

De middenvelder van Legia Warschau staat op het punt om de Poolse club te verlaten. Een transfer naar Krasnodar lijkt het meest waarschijnlijk, al heeft Hasi de hoop nog niet opgegeven.
"We zijn nog steeds aan het onderhandelen met Legia, ja. Ik wilde hem absoluut, maar hij verkoos dan dat ander bod van Kransodar. Ik was kwaad op Vadis, maar als ze het dubbel bieden, snap ik dat wel", klinkt het.

JPL-sterrenelftal
Hasi geeft ook toe dat hij vooral bekende namen haalt. "Het lijkt alsof ik heel België bij Olympiakos wil, hè. Maar wij spelen op 26 juli de voorronde van de Champions League. Omdat ik vorig seizoen met Legia doorstootte naar de groepsfase, hebben ze mij als coach gehaald", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Omdat die voorronde zo belangrijk is, wil ik spelers die ik ken en die mij kennen. Dan verliezen we geen tijd. Met Nuytinck heb ik gesproken maar hij moest te snel beslissen, was licht geblesseerd én de trainer wilde hem houden. Defour blijkt te duur", klinkt het.