Hasi over Anderlecht-speler: Best dat hij niet de middenlijn overstak

Hasi over Anderlecht-speler: "Best dat hij niet de middenlijn overstak"

08-07-2017 08:33

Sinds enkele weken voert Besnik Hasi het hoge woord bij Olympiakos Piraeus. Maar in Het Belang van Limburg kijkt de trainer nog even terug op zijn periode bij Anderlecht. Heel wat spelers van toen krijgen van Hasi een veeg uit de pan.

Onder meer Fabrice N'Sakala moet eraan geloven. De linksachter, die net Anderlecht heeft verlaten, was onlangs zelf nog scherp voor Hasi. Volgens N'Sakala trainde Anderlecht onder Hasi alleen op defensieve patronen. "Als we de bal hadden, wisten we niet wat ermee te doen. Hij niet, neen. Maar best ook dat hij de middellijn niet overstak. Want voor zijn voorzetten moet je in de tribune een plekje vrijhouden", reageert Hasi in de krant. 

Volgens N'Sakala kan Hasi wel ooit een goede coach worden. "Zei hij dat? Wel, hij zal nooit een goeie voetballer worden. (lacht) Is hij nooit geweest. Hij had geen voeten, alleen mentaliteit. Het eerste jaar toch. Daarna begon hij uit te gaan, wisselde hij van vriendinnetje, kreeg hij flitsboetes om twee uur 's ochtends. Toen heb ik hem gewaarschuwd. Van een ster die er telkens staat, kan ik meer verdragen.”

Lees ook: Hasi rekent af met Vanden Borre: "Hij was het ergste in alles"