Hasi is terug op de Belgische velden en vernedert KV Mechelen

Hasi is terug op de Belgische velden en vernedert KV Mechelen

08-07-2017 20:00
1

Besnik Hasi is met zijn nieuwe club Olympiakos Piraeus even terug in ons land voor een stage. De Griekse topclub speelde zaterdagavond een oefenmatch tegen KV Mechelen en dat werd allesbehalve een fijne avond voor Malinwa. Mechelen werd getrakteerd op een 0-6 pandoering.

KV Mechelen had geen schijn van kans tegen de ploeg van Hasi. De ex-coach van Anderlecht zag hoe zijn ploeg al halverwege de eerste helft op 0-2 stond. Vlak voor rust wist Olympiakos er ook nog 0-3 van te maken. Mechelen kwam naarmate de eerste helft vorderde wel gevaarlijker opzetten, zonder de Griekse doelman daarbij echt serieus aan het werk te zetten.

De thuisclub kwam na de onderbreking sterk uit de kleedkamers, maar Jordy Soladio en Mohamed Zeroual wisten de kansen niet te verzilen. Olympiakos sloeg aan de overkant wel toe. Het was Marko Marin, die ook nog kortstondig bij Anderlecht speelde, die rond het uur de 0-4 op het scorebord zette. Het werd nog erger voor de Maneblussers, want in het slotkwartier moest Mechelen nog twee goals slikken. De eerste serieuse test voor Mechelen leverde zodoende zeer veel huiswerk op.