Verhaeghe reageert op vertrek Mannaert bij Club Brugge: “Altijd welkom”

Verhaeghe reageert op vertrek Mannaert bij Club Brugge: “Altijd welkom”

30 april - 18:13
5

Club Brugge kondigde op dinsdag officieel aan dat Vincent Mannaert niet alleen afscheid neemt als CEO, maar ook volledig vertrekt bij de club. Hoewel Mannaert aanvankelijk van plan was om betrokken te blijven als lid van de Raad van Bestuur, zal hij daar uiteindelijk geen plaats krijgen. 

Bart Verhaeghe zal de aandelen van Mannaert overnemen, waardoor de voormalige CEO definitief afscheid neemt van Club Brugge. Voorzitter Verhaeghe blikt terug op de samenwerking met Mannaert en benadrukt de rol die hij heeft gespeeld in de ontwikkeling van Club Brugge. “Vincent stond samen met mij aan de wieg van het huidige Club Brugge”, klinkt het op de website van Club Brugge. 

“Ik kijk met een warm gevoel terug op de voorbije jaren. Nadat Vincent eerder aankondigde te stoppen als CEO is dit een logische volgende stap. Hij zal altijd welkom zijn op Club”, besluit Verhaeghe. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.