'Verschillende JPL-ploegen richten het vizier op Club Brugge-coach Hayen'

21 mei om 13:16

Club Brugge staat op een gelijkspel van de titel en heeft genoeg aan één punt om zich tot kampioen te kronen. Een mooie beloning voor Nicky Hayen, die sinds zijn overname flink wat indruk wist te maken bij Blauw-Zwart. Dat zorgde ook voor heel wat interesse.

Hayen is nog niet zeker van een langer verblijf bij Club Brugge en de kans (al is die klein) bestaat dan ook dat hij komend seizoen niet geen hoofdtrainer van Blauw-Zwart meer is. Dat zou goed nieuws betekenen voor enkele andere ploegen, zo blijkt.

Bij Het Belang van Limburg weet men namelijk dat verschillende ploegen het vizier hebben gericht op Hayen. Er zouden al meerdere ploegen uit de Belgische ploegen voorzichtig hebben gepolst naar Hayen in de hoop om hem deze zomer in huis te halen.

De kans dat dat ook gebeurt, lijkt echter klein. Na zijn sterke prestaties sinds hij het overnam van Ronny Deila lijkt Hayen dan ook beloond te gaan worden met een nieuw contract bij Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.