Goed nieuws voor Standard: ‘Vanheusden keert terug naar de teamtraining’

Goed nieuws voor Standard: ‘Vanheusden keert terug naar de teamtraining’

30 april - 18:59

Zinho Vanheusden van Standard staat op het punt om terug te keren naar de teamtraining. Dat schrijft RTBF. De jonge centrale verdediger keert terug nadat hij bijna twee weken geleden geblesseerd raakte tijdens een wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. 

De aanvoerder van de Rouches liep tijdens die wedstrijd tegen Union een blessure op en werd per brancard van het veld gedragen. Nu, na een periode van herstel, hoopt hij zijn 100ste wedstrijd voor Standard te spelen voordat zijn uitleenbeurt eindigt en hij terugkeert naar Internazionale.

Zinho Vanheusden heeft sinds november 2023 niet meer gewonnen met Standard, mede door zijn blessure die hem uit verschillende wedstrijden heeft gehouden. Met de Europe Play-offs in volle gang is Standard alvast tevreden met zijn terugkeer. 

De terugkeer van Vanheusden zal een welkome boost zijn voor het team van trainer Ivan Leko, dat nog vier wedstrijden te spelen heeft dit seizoen. Met minder dan een maand over voordat het seizoen eindigt, hoopt Vanheusden op nog een aantal wedstirjden in het shirt van Standard. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.