Biron miste transfer, maar baalt niet: ''Ik heb één missie: behoud realiseren''

Biron miste transfer, maar baalt niet: ''Ik heb één missie: behoud realiseren''

8 februari - 11:35 Laatste update: 11:43
2

Mickaël Biron was bijna geen centrumspits meer van RWDM. De aanvaller kreeg namelijk serieuze belangstelling van het Turkse Trabzonspor. Een overgang viel echter in het water, maar dat stortte de Martinikaan niet in berouw.

Biron richt zich op RWDM. ''Ik was er niet mee bezig en heb me steeds gefocust op RWDM. Ik heb trouwens een manager die mijn belangen behartigt en die houdt ook rekening met wat voor mij het beste is'', vertelde de aanvaller aan Het Laatste Nieuws.

De centrumspits helpt RWDM graag aan behoud. ''Ik ben blij dat ik nog steeds hier ben, want ik heb hier een missie en dat is deze warme club meehelpen in de hoogste voetbalklasse te houden'', zei de 13-voudig international van Martinique.

De aanvaller is weer bijna de oude na een tijd in de lappenmand. ''Ik ben lang out geweest door een vervelende knieblessure, maar dankzij het harde werk tijdens de revalidatie met de kine’s sta ik terug waar ik moet staan. Net op tijd om de club te helpen'', aldus Biron.

RWDM staat aanstaande zondag tegenover de huidige kampioen Royal Antwerp FC in de Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.