'AC Milan mist Zlatan, blessure van Zweed ernstiger dan verwacht'

'AC Milan mist Zlatan, blessure van Zweed ernstiger dan verwacht'

18-09-2021 13:46 Laatste update: 13:53

De achillespeesblessure van Zlatan Ibrahimovic blijkt erger dan verwacht. De Zweedse spits van AC Milan moest afgelopen woensdag het Champions League-duel met Liverpool aan zich voorbij laten gaan en ook de topper tegen Juventus van zondag lijkt te vroeg te komen.

Dat meldt Corriere dello Sport. Ibrahimovic keerde vorige week tegen Lazio terug in de Milan-selectie en wist meteen het net te vinden. Niet veel later liep hij echter een achillespeesblessure op, waardoor hij de Champions League-wedstrijd tegen Liverpool moest missen. De Zweed lijkt ook niet op tijd hersteld om in actie te komen tegen Juventus. 

Ibrahimovic liet zich eerder deze week al voorzichtig uit over zijn inzetbaarheid tegen Juventus. "Of ik erbij ben in Turijn? Laten we het van dag tot dag bekijken", zo liet hij optekenen. "Het is geen geheim dat ik geblesseerd ben. Ik wil graag fit blijven, maar ben geen Superman."

Juventus moet zondag rekening houden met Olivier Giroud of Ante Rebic. Corriere dello Sport stelt dat Rebic op pole position ligt, omdat Giroud pas net terug is van een coronabesmetting.