UPDATE: 'Inter wijst bod van Chelsea af maar is bereid te luisteren bij hoger bod'

UPDATE: 'Inter wijst bod van Chelsea af maar is bereid te luisteren bij hoger bod'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 16:01di 03-08-2021 om 16:01

Laatste update: dinsdag 3 augustus 2021 om 17:15di 03-08-2021 om 17:15

Chelsea heeft een poging ondernomen om Romelu Lukaku terug te halen naar Stamford Bridge. De Rode Duivel, die met zijn vele doelpunten een groot aandeel had in de Scudetto-winst van Internazionale, blijft voorlopig waar hij is.

Bronnen rond Inter en Chelsea melden aan Fabrizio Romano dat The Blues een bod van honderd miljoen euro hebben uitgebracht op Lukaku. Daarnaast zou Marcos Alonso als onderdeel van de deal ook nog eens naar Milaan verkassen.

Naar verluidt hebben de Nerazzurri dat bod echter afgewezen. De club heeft weliswaar geld nodig, maar wil dat binnenhalen door andere spelers te verkopen. Lukaku mag niet weg en moet er komend seizoen voor zorgen dat Inter wederom mee gaat doen om de Champions League-plaatsen.

De Italianen verwachten wel dat Chelsea nog een poging zal ondernemen om de Rode Duivel los te weken. Uiteindelijk zullen de Londenaren het nog drie jaar doorlopende contract van de spits af moeten kopen en zijn salaris, dat nu ongeveer 7,5 miljoen euro netto per seizoen is, minstens evenaren.

Update: Zoals eerder gemeld is Inter niet ingegaan op het bod van Chelsea. Volgens Goal hoeft Chelsea Lukaku echter nog niet helemaal op te geven. Zo zou een bod rond 120 miljoen euro de Italianen mogelijk wél kunnen overtuigen. Dat bedrag zou overigens enkel uit ‘cash’ bestaan, Inter heeft geen oren naar een ruildeal met Chelsea-spelers. Marcos Alonso mag een transfer naar de Italiaanse kampioen dus op zijn buik schrijven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws