'Pijnlijk: Zidane heeft Real Madrid-routinier niet nodig ondanks volle ziekenboeg'

'Pijnlijk: Zidane heeft Real Madrid-routinier niet nodig ondanks volle ziekenboeg'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 13:54do 13-05-2021 om 13:54

Hoewel Real Madrid-trainer Zinedine Zidane over slechts vier fitte verdedigers beschikt, heeft hij Marcelo niet nodig in het duel met Granada in de Primera División. Het is in Spanje voer voor discussie. Volgens onder meer Marca is de Braziliaan in ieder geval niet geblesseerd.

Zidane kan achterin alleen een beroep doen op Alvaro Odriozola, Nacho en Eder Militão. Toch heeft de Fransman niet Marcelo, maar jeugdspeler Miguel – eveneens een linksback – opgenomen in zijn wedstrijdselectie. Volgens Marca is er geen confrontatie geweest tussen Zidane en Marcelo, maar de routinier was wel boos over zijn wissel tegen Sevilla.

De Spaanse sportkrant vermoedt dat Marcelo op sportieve gronden is gepasseerd. De Braziliaan is dit seizoen tweede keus achter Ferland Mendy, maar ook in wedstrijden waarin hij mocht spelen presteerde hij onvoldoende. Dat zelfs Miguel nu de voorkeur krijgt, noemt Marca een 'vreemde beslissing', maar wel een duidelijk signaal. Marcelo heeft nog een contract tot medio 2022.

Overigens deed Real onlangs nog verwoede pogingen om te zorgen dat Marcelo beschikbaar was voor het Champions League-duel met Chelsea. De linksback was opgeroepen om te helpen tijdens de lokale verkiezingen in Madrid.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws