Breaking news

3e titel van De Bruyne brengt hem één dichter bij recordhouder Kompany

Koeman eerste Barça-spreker over Super League: Kan m'n mening beter niet geven

Koeman eerste Barça-spreker over Super League: "Kan m'n mening beter niet geven"

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 14:40wo 21-04-2021 om 14:40

Ronald Koeman heeft zich woensdagmiddag uitgelaten over de deelname van FC Barcelona aan de Super League. Opvallend genoeg kreeg de laatste dagen geen enkel Spaans medium contact met iemand binnen de club.

Barcelona kondigde zondagavond aan, net als Real Madrid, Atlético Madrid, Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur, Juventus, Internazionale en AC Milan, mee te doen aan de Super League. Inmiddels hebben negen van de twaalf oprichters zich teruggetrokken. Het wachten is op Barça.

"Ik heb dinsdag met de voorzitter (Laporta, red.) gesproken", zegt Koeman op de persconferentie voor het thuisduel met Getafe. "Hij heeft mij de positie van de club uitgelegd. Er is zoveel gebeurd, dat ik maar beter niet mijn mening kan geven. Niemand weet wat er gaat gebeuren. We moeten afwachten. Ik wil wat het beste is voor de club."

Koeman krijgt vervolgens de vraag of hij 'het normaal vindt om op te moeten treden als woordvoerder van Barça'. "Ik ben niet de woordvoerder, dat is Laporta. Het is mijn taak om de ploeg zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijden. Het nieuws over de Super League was verrassend, maar ik wil gewoon het beste voor de club."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws