‘OHL moet lange termijn strategie omgooien voor promotiefinale’

‘OHL moet lange termijn strategie omgooien voor promotiefinale’

10-06-2020 15:15 Laatste update: 16:23
4

OH Leuven staat voor een enorme klus om een kwalitatief elftal aan de aftrap te brengen tegen Beerschot. De contracten van de spelers voor één maand verlengen is niet mogelijk, en dus moeten de Leuvenaren hun sportieve strategie omgooien.

Maar liefst dertien van de 25 spelers zijn einde contract in Leuven, aangezien er geen nieuwe spelers aan de aftrap mogen verschijnen is OHL genoodzaakt contracten te verlengen. Dat ligt echter moeilijk, Het Nieuwsblad weet namelijk dat maandcontracten tegen de wet zijn in België. De contracten moeten dus voor minstens 6 maanden verlengd worden.

Een streep door de rekening van de Leuvenaars, letterlijk en figuurlijk. OHL was namelijk zinnens  om een groot deel van de spelers met een aflopend contract te vervangen door betere alternatieven. Om toch met een kwaliteitsvol elftal aan de aftrap te komen in de promotiefinale, moeten de Leuvenaars dus hun sportieve strategie omgooien.

De dertien spelers die einde contract zijn: Keet, Kotysch, Schuermans, Tshimanga, Hubert, Duplus, Aguemon, Croizet, Mbombo, Sowah, Van Den Bergh en Perbet.