STVV boekt knappe zege tegen Schalke 04 in oefenwedstrijd

07-01-2020 19:02
2

Dinsdag heeft STVV succesvol geoefend tegen Schalke 04. De Limburgers wonnen met 0-1 van de Duitsers. Yumo Suzuki maakte het enige doelpunt van de partij.

In de Bundesliga is Schalke 04 goed bezig. Het staat momenteel vijfde in de stand met zeven punten minder dan leider RB Leipzig. Tegen STVV bracht David Wagner een gemengde ploeg aan de aftrap. Benito Raman begon tegen zijn ex-ploeg op de bank, maar mocht wel beginnen aan de tweede helft.

Voor de rust viel al het enige doelpunt van de match. Na 28 minuten wist Suzuki Markus Schubert te verslaan. Zo kreeg Milos Kostic een mooi officieus debuut als trainer bij de Kanaries. Bij STVV kwam Yohan Boli niet in actie. De aanvaller lijkt voor een transfer te staan.