Hazard debuteert met een nederlaag voor Real Madrid: Bayern München te sterk

Hazard debuteert met een nederlaag voor Real Madrid: Bayern München te sterk

21-07-2019 11:30 Laatste update: 12:32
18

Eden Hazard heeft zijn debuut voor Real Madrid achter de rug. Hazard kon niet voorkomen dat hij bij zijn vuurdoop direct onderuit ging. Bayern München was op de International Champions Cup met 3-1 te sterk.

Hazard zag hoe Thibaut Courtois na een kwartier werd gepasseerd. Frans international Corentin Tolisso knalde in tweede instantie raak, nadat Marcelo diens eerste inzet nog van de lijn haalde. Aan de overkant had Hazard momenten van dreiging, maar op aangeven van de Rode Duivel liet Karim Benzema een goede kans onbenut door de bal compleet te missen. Hazard testte met een goed schot wél de reflexen van Manuel Neuer.

Tot zover de inbreng van Hazard, want aan de rust werd hij net als de rest van het elftal gewisseld door Zinedine Zidane. Vanaf de zijlijn moest de man van 100 miljoen euro toezien hoe Bayern-invallers Robert Lewandowski en Serge Gnabry het duel in korte tijd beslisten. Na een rode kaart van keeper Sven Ulreich deed Braziliaan Rodrygo op heerlijke wijze nog wat terug voor de Madrilenen. Met een knappe vrije trap bepaalde hij de eindstand op 1-3.