Real Madrid krijgt weer twee tegengoals en laat zich verrassen in Copa del Rey

10-01-2018 23:25

Real Madrid blijft kwakkelen in Spanje. De ploeg van trainer Zinedine Zidane kwam woensdagavond niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Numancia CD, dat uitkomt in de Segunda División. Verstrekkende gevolgen had dat overigens niet.

Real Madrid won de heenwedstrijd in de achtste finale van de Copa del Rey immers met 3-0, waardoor Zidane woensdagavond de tweede garnituur het veld kon insturen. Een succes werd dat niet. Van de elf spelers wist feitelijk alleen Lucas Vazquez zich positief te onderscheiden. De Spaanse vleugelaanvaller scoorde twee keer, één keer voor en één keer na rust.

De show werd gestolen door Guillermo Fernández Hierro, voetbalnaam Guillermo. De 24-jarige aanvaller maakte na de openingstreffer van Vazquez de 1-1 na een vlotte aanval en kopte tien minuten voor tijd ook knap de 2-2 binnen.

Ondanks het gelijkspel, bekert Real Madrid door naar de volgende ronde van de Copa del Rey. Wel blijft de situatie in Bernabéu zorgwekkend. Real wist afgelopen zondag niet te winnen van Celta de Vigo (2-2) en kijkt inmiddels aan tegen een achterstand van zestien punten op koploper FC Barcelona.