Blessures bij Club Brugge? “Jorne Spileers is onzeker voor morgen”

Blessures bij Club Brugge? “Jorne Spileers is onzeker voor morgen”

17 april - 18:01 Laatste update: 18:47

Voor de terugwedstrijd van de kwartfinale in de UEFA Conference League tegen PAOK staat Club Brugge voor een uitdaging. Het kan spoken in Griekenland en dat weet ook coach Nicky Hayen. De keuzeheer gaat in gesprek met de pers over de situatie en de voorbereidingen voor de cruciale wedstrijd.

"Het is nog onzeker of Jorne Spiller morgen zal spelen”, wordt er geciteerd door Het Laatste Nieuws. “We zullen zijn situatie bekijken tijdens de laatste training", legde Hayen verder uit. 

Hij vervolgde dat andere spelers individueel trainen of slechts gedeeltelijk met de groep. “Het is dus niet zeker dat ze beschikbaar zullen zijn voor de wedstrijd van morgen. We hebben echter alternatieven achter de hand en zijn voorbereid op verschillende scenario's."

Hayen was echter terughoudend om details te onthullen over het specifieke plan van het team. "Als ik jullie ons plan B zou vertellen, zouden ook onze tegenstanders het weten. We hebben verschillende opties in gedachten en zullen uiteindelijk een beslissing nemen op basis van de situatie", voegde hij toe. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.