Tavolieri: Chelsea is volop aan het onderhandelen met Saudi-Arabië over Lukaku

Tavolieri: "Chelsea is volop aan het onderhandelen met Saudi-Arabië over Lukaku"

3 april - 19:40
24

Volgens Sacha Tavolieri bestaat er geen twijfel meer over. Chelsea FC wil Rode Duivel Romelu Lukaku richting Saudi-Arabië sturen komende zomer. Volgens de journalist zijn de onderhandelingen al volop aan de gang. 

Chelsea zou zijn oog laten vallen hebben op Napoli-spits Victor Osimhen. Om aan de regels van de Financial Fair Play te voldoen, zouden de Londenaren Romelu Lukaku willen laten vertrekken. Enerzijds om zijn zware contract, anderzijds om een flinke transfersom te vangen voor de Rode Duivel. Volgens Chelsea zou daarom Saudi-Arabië de beste optie zijn om Lukaku te lozen. 

De Blues zouden een bedrag van om en bij de 40 à 60 miljoen euro willen recupereren voor de spits, die dit seizoen uitgeleend wordt aan AS Roma. Vooral Al Hilal zou naar verluidt in de running zijn om Lukaku over te nemen, klinkt het bij Wait&See. Het is nog onduidelijk of Lukaku zelf de overstap naar de Saudi Pro League zou zien zitten op dit moment in zijn carrière. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.