'Ga niet mee in de waan van de dag, volgende week Champions' Play-Offs anders'

'Ga niet mee in de waan van de dag, volgende week Champions' Play-Offs anders'

2 april - 10:30 Laatste update: 10:40
13

KRC Genk heeft Union SG maandagavond verslagen. Daardoor krijgen andere clubs in de Champions' Play-Offs meer kansen om dichter bij Union te komen in het klassement. Ludo Vandewalle waarschuwt fans echter om niet mee te gaan in de waan van de dag.

De analist zag veranderingen in het klassement. 'Staat alles nu op zijn kop? RC Genk, dat zich naar de Champions’ Play-offs zwoegde, staat plots vierde met evenveel punten als de derde, Club Brugge, dat wel hoger eindigde in de reguliere competitie', schrijft Vandewalle in Het Nieuwsblad.

Vandewalle waarschuwt echter voor snelle conclusies. 'Voor zij die graag conclusies trekken: laat u niet leiden door de waan van de dag, want volgende week kan het weer helemaal anders zijn. Dan moet Anderlecht naar Club Brugge en ontvangt Union Cercle Brugge. Club Brugge speelde een betere tweede helft tegen Cercle, dat helemaal wegzakte', aldus Vandewalle.

Cercle Brugge mag het op zondag 7 april proberen tegen Union SG. Dan gaat de ploeg van trainer Miron Muslic op bezoek bij Union.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.