Tissoudali na zege KAA Gent: “We horen thuis in Play-Off 1, mentaal zuur”

Tissoudali na zege KAA Gent: “We horen thuis in Play-Off 1, mentaal zuur”

30 maart - 12:46
7

KAA Gent haalde op de openingsspeeldag van de Play-Offs met 5-1 uit tegen Standard Luik. Ook Tarik Tissoudali pikte zijn doelpuntje mee, maar baalt nog steeds dat de Buffalo’s de Champions Play-Offs niet hebben gehaald.

Het was een flinke opdoffer voor KAA Gent dat het uiteindelijk in Play-Off 2 zit. “Mentaal was het nochtans zuur. We horen daar als team gewoon ook thuis maar helaas is dat niet gelukt. Er rest ons nu nog een weg en daar moeten we nu vol voor gaan. De laatste wedstrijden – vanaf Union – hebben we getoond dat we goed bezig zijn”, citeert Het Nieuwsblad Tissoudali.

Tissoudali weet dat een goede start belangrijk is. “Die positiviteit moeten we vasthouden. We hebben eerder tegen de topteams al getoond dat we het iedereen moeilijk kunnen maken. Niemand kende een makkelijke dag tegen ons. Belangrijk is nu om een goede start te nemen en daarna kijken we wel verder!”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.