Fredberg over aantrekken Schmeichel: ''Eén van de keepers is teleurgesteld''

Fredberg over aantrekken Schmeichel: ''Eén van de keepers is teleurgesteld''

13 januari - 11:50
2

RSC Anderlecht deed afgelopen zomer een verrassende move door een nieuwe keeper aan te trekken. Kasper Schmeichel ging daardoor de concurrentie aan met Maxime Dupé. Jesper Fredberg vertelt over wat Dupé vond van de move van Anderlecht.

Schmeichel kwam vlak voor de deadline van de transferwindow. ''Dat Kasper laat kwam, maakte de zaak wel lastiger bespreekbaar, want Maxime deed het ook erg goed'', vertelde Fredberg.

Fredberg wilde graag toeslaan. ''De kans om Schmeichel aan te trekken was een kans die we niet konden missen. Schmeichel neemt een hoop ervaring mee en we wilden een competitieve omgeving creëren voor de keepers bij Anderlecht'', zei Fredberg.

Dupé is momenteel niet de eerste keeper. ''Op dit moment zit Maxime op de bank, omdat Schmeichel speelt. Eén van hen is dan natuurlijk teleurgesteld, want in potentie kunnen ze allebei in de basis staan'', aldus Fredberg.

Dupé stond dit Jupiler Pro League-seizoen 7 keer in het doel van Anderlecht. Kasper Schmeichel keepte 13 keer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.