Buchanan: ''Op dit punt van mijn loopbaan voelde dit als de juiste keuze''

Buchanan: ''Op dit punt van mijn loopbaan voelde dit als de juiste keuze''

6 januari - 09:35
8

Tajon Buchanan is de nieuwste aanwinst van Internazionale. De Italiaanse club heeft de snelle Canadees overgenomen van Club Brugge. Buchanan legde via de officiële kanalen van Internazionale uit waarom hij voor deze optie koos.

De keuze voor Internazionale was voor de Canadees geen makkelijke beslissing. "Op dit punt in mijn carrière voelde dit als de juiste keuze. Ik had al een tijdje interesse in Internazionale en zag mezelf daar spelen", begon Buchanan.

Voor Buchanan is duidelijk wat zijn prioriteit is. "Ik denk dat het eerste wat ik moet doen, is me aanpassen aan Inter. Goed luisteren naar de spelers en de staf en daar veel van leren", zei Buchanan.

Buchanan werd gevraagd wat hij kan betekenen voor trainer Simone Inzaghi. "Ik breng veel mee en kan op verschillende posities spelen. Op die manier kan ik van meerwaarde zijn voor het team. Ik ben een directe speler die één-op-één duels aangaat met verdedigers. Daarnaast ben ik ook verdedigend heel sterk."

Ten slotte werd Buchanan gewezen op het feit dat hij de eerste Canadees is in de Serie A. "Het is een grote eer om de eerste Canadees te zijn in de Serie A", aldus Buchanan.

Buchanan speelde in totaal 67 wedstrijden voor Club Brugge, waarin de Canadees 5 keer scoorde en 12 assists leverde.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.