La Gazzetta: 'Buchanan heeft benen die 35 kilometer per uur halen'

La Gazzetta: 'Buchanan heeft benen die 35 kilometer per uur halen'

3 januari - 13:15 Laatste update: 14:00
12

Simone Inzaghi kan deze week, als de medische keuring goed verloopt, Tajon Buchanan bij de Internazionale-selectie verwelkomen. Bij La Gazzetta dello Sport weten ze waarvoor Buchanan wordt gehaald en hoe hij kan worden ingezet bij Internazionale.

Internazionale zou toe zijn aan versterking. 'Misschien heeft Internazionale meer flair op de vleugels nodig. Dat is wat men (met veel optimisme) vroeg van de 35-jarige Juan Cuadrado en wat nu, veel realistischer, verwacht wordt van de 24-jarige Buchanan', schrijft het Italiaanse voetbalmedium.

Vooral de snelheid van Buchanan wordt geroemd. 'Tajon heeft laten zien dat hij de verdediger van de dag kan uitdagen en voorbijgaan dankzij benen die 35 kilometer per uur halen', schrijft La Gazzetta.

Ook ziet La Gazzetta een verbeterpunt. 'Aan zijn verdedigende kwaliteiten moet misschien nog gewerkt worden, maar de aanvallende weg is uitgestippeld', aldus La Gazzetta.

De Club Brugge-aanvaller, die op woensdag naar Internazionale afreist, ondergaat op donderdag de medische keuring van Internazionale.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.