Papa Lukaku: “Ik heb zelfs de televisie uitgezet tijdens de rust”

Papa Lukaku: “Ik heb zelfs de televisie uitgezet tijdens de rust”

22-11-2023 11:43

Romelu Lukaku's vader geeft toe dat hij had gehoopt dat de spits naar Al-Hilal in Saoedi-Arabië zou verhuizen in plaats van naar AS Roma. De vader kan verder ook niet begrijpen waarom de Inter-fans zoveel bitterheid hebben na de overstap naar Roma.

De Belgische international heeft een ijzige relatie met zijn vader, maar Roger sprak met La Dernière Heure over het carrièrepad van de speler. Lukaku besloot om van een terugkeer naar Inter geen permanente stap te maken en trok naar Roma.

"Het maakt me verdrietig om te zien hoe hij in Italië wordt behandeld. Ik heb zelfs de televisie uitgezet tijdens de rust. Ik weet dat hij een taaie huid heeft ontwikkeld, maar alles heeft zijn grenzen. Stress kan ook fysieke schade veroorzaken.”

"Na alles wat hij voor Inter heeft gedaan…”, begrijpt de vader van Lukaku niet. Ondertussen heeft Lukaku al negen doelpunten bij zijn nieuwe club. Ook bij de Rode Duivels vliegen ze er makkelijk in. De spits van Roma lijkt, ondanks alle tumult, terug te keren naar zijn beste vorm.