Mourinho over sterke vorm van AS Roma: “Lukaku verandert alles”

Mourinho over sterke vorm van AS Roma: “Lukaku verandert alles”

21-10-2023 16:04

José Mourinho, de hoofdtrainer van AS Roma, blikt vooruit op de match tussen Roma en Monza aankomende zondag. De hoofdtrainer van Rode Duivel Romelu Lukaku geeft aan dat het een grote verandering is voor Roma dat de club Lukaku tot de beschikking heeft.

Mourinho vertelt over de huidige stand van zaken bij Roma. “We hebben de laatste drie matchen allemaal gewonnen, we zijn in goede vorm. Monza speelde vorig seizoen goed en heeft sterke spelers erbij gekregen”, deelt Mourinho via de personferentie aan SkySports.

Mourinho gelooft dat Roma niet genoeg krediet krijgt voor de prestaties van het team. “We hebben prachtige team doelpunten gemaakt, als een ander team, met een andere coach deze doelpunten had gemaakt, dan kregen zij veel meer aandacht”, aldus Mourinho.

Mourinho ziet een grote verandering bij Roma nu Lukaku erbij is. “Als iedereen beschikbaar is, dan speelt dit team beter dan vorig jaar. Lukaku verandert alles. Vergelijk het laatste seizoen van Belotti, toen had hij nul Serie A doelpunten en nu heeft hij er al drie”, vertelt Mourinho.

Mourinho wil niet direct zijn opstelling prijsgeven voor de match van Roma tegen Monza. “Ik wil niet vertellen wie er morgen gaat starten. Paulo Dybala is een belangrijke speler voor zijn creativiteit en positionering, maar we hebben een goede groep aanvallers beschikbaar morgen”, besluit Mourinho.