Analist Chatelle na Genk-Club Brugge: “Overtreding Lang was regelrechte schande”

Analist Chatelle na Genk-Club Brugge: “Overtreding Lang was regelrechte schande”

01-05-2023 10:25
15

KRC Genk heeft zeer goede zaken gedaan in de Champions’ Play-Offs, de ploeg van hoofdtrainer Wouter Vrancken, wist een 0-1 achterstand om te buigen tegen Club Brugge. Genk wist uiteindelijk thuis met 3-1 te winnen. Analist Thomas Chatelle richt zich op de frustratie bij Club Brugge-speler Noa Lang.

Volgens analist Chatelle was het een sterke overwinning van Genk tegen Club Brugge. Het viel Chatelle alleen op dat er vooral bij Club Brugge-speler Lang de nodige frustraties naar boven kwamen. “Bij Club Brugge was Lang te veel bezig met mekkeren tegen de scheidsrechters. Aan voetballen dacht hij nauwelijks”, vertelt Chatelle aan Het Belang Van Limburg.

De analist neemt ook een moment in de wedstrijd extra onder de loep. Lang kwam met een harde overtreding op de achttienjarige Bilal El Khannouss. “De overtreding op El Khannouss was een regelrechte schande. Ik hoop dat de enkel van de Genkse Marokkaan niet al te zwaar gehavend is. Dit hoorde alleszins niet”, besluit Chatelle.

Door de overwinning van Genk op Club Brugge start de ploeg uitstekend aan de Champions’ Play-Offs. Genk eindigde als koploper in de reguliere competitie van de Jupiler Pro League en zal er nu alles aan doen om dit te herhalen in de Champions’ Play-Offs.