Blessin is eerlijk bij KV Oostende: We zitten op een dieptepunt

Blessin is eerlijk bij KV Oostende: "We zitten op een dieptepunt"

23-11-2021 12:15 Laatste update: 12:34
4

In voetbal kan het heel snel gaan. Vorig seizoen was KV Oostende een revelatie, maar nu loopt het voor geen meter bij de kustploeg. Coach Alexander Blessin moet brokken lijmen na de 1-7 tegen Union.  

Blessin wil graag versterking zien in de winter. "Ik zie de matchen, maar jullie ook", aldus Blessin bij Het Nieuwsblad. "Jullie hebben ook ogen. Gauthier (Ganaye, red.) werkt aan het probleem, ik ook. In januari willen we iets doen, dan komen er hopelijk een paar spelers bij. Maar tot dan moeten we het doen met de jongens die hier zijn. Aan hen om hun kansen te grijpen."

Voor het eerst dit seizoen werd KV Oostende ook uitgefloten door de fans. "We konden niets anders dan onze excuses aanbieden. Vorig seizoen hebben we een goed jaar gehad, dan was het makkelijk om te gaan vieren met hen. Maar nu zitten we op een dieptepunt. We moeten harder werken zodat zulke situaties zich nooit meer voordoen. Sorry gaan zeggen aan de supporters was het minste wat we konden doen."

KV Oostende heeft nu een 0 op 12 behaald. Het programma wordt er niet makkelijker op, want komend weekend speelt het op Antwerp.