'Steun voor Solskjaer zorgt voor verbazing en verwarring in United-kleedkamer'

'Steun voor Solskjaer zorgt voor verbazing en verwarring in United-kleedkamer'

Gepubliceerd: dinsdag 26 oktober 2021 om 10:15di 26-10-2021 om 10:15

Sommige spelers van Manchester United begrijpen niet dat Ole Gunnar Solskjaer nog altijd manager van hun team is. De Noor heeft te horen gekregen dat hij niet hoeft te vrezen voor zijn baan en dat heeft voor verdeeldheid in de kleedkamer gezorgd.

Met dat nieuws komt The Athletic dinsdagochtend op de proppen. Sommige spelers van Manchester United zijn verward en begrijpen niet waarom de clubleiding niet ingrijpt. Na de 0-5 thuisnederlaag tegen Liverpool leek een perfect moment om de manager weg te sturen, maar het vertrouwen dat de clubleiding uitsprak is bij een deel van de spelersgroep tegen het zere been.

Zij vinden dat Solskjaer niet genoeg ervaring heeft om een topclub als Man. United te leiden. Iedereen is het eens over de perfecte manieren van de Noor en het feit dat hij altijd netjes blijft spreken over zijn spelers, maar zijn tactische capaciteiten worden wel in twijfel getrokken. Sommige spelers denken dat Solskjaer niet op kan tegen tactici als Thomas Tuchel, Jürgen Klopp en Pep Guardiola.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws