Elsner ontgoocheld: Hij kreeg zijn kans, maar was niet op niveau

Elsner ontgoocheld: "Hij kreeg zijn kans, maar was niet op niveau"

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 12:45ma 25-10-2021 om 12:45

Waar moet er naartoe met Standard? Ook coach Luka Elsner heeft nog niet voor een schokeffect kunnen zorgen. Aan de mentaliteit ligt het zeker niet, aldus Elsner zelf. 

De 1-1 tegen staartploeg Cercle Brugge was opnieuw een ontgoochelend resultaat. Elsner beseft dat er heel wat gaat moeten veranderen binnen zijn team.

"Over de mentaliteit van de spelers kan ik weinig zeggen", aldus Elsner bij Het Laatste Nieuws. "Alleen was het voetballend eerder zwak, we waren niet voldoende aanwezig op de tweede bal. Onze tweede helft was opnieuw ontgoochelend, we kregen in geen enkele fase greep op de match. Iemand als Rafia kreeg zijn kans, maar was net als de helft van de ploeg niet op niveau."

Na een 2 op 15 verkeert Standard in een diepe crisis. "Ook op training merk ik de twijfels bij de spelers, zo diep zit het. Er is veel goede wil, maar combinaties zoals bij de 0-1, doen zich niet vaak voor. Dat is waar we naartoe moeten werken, alleen is er geen toverstok om deze ploeg aan het draaien te krijgen, maar ik ga er alles aan doen om daarin te slagen."

Dinsdag speelt Standard al opnieuw, dan in de Croky Cup. Het gaat op bezoek bij Moeskroen, de rode lantaarn in 1B.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws