'Is dit de eerste keer dat Clement écht onder druk komt te staan?'

'Is dit de eerste keer dat Clement écht onder druk komt te staan?'

Gepubliceerd: donderdag 13 mei 2021 om 10:24do 13-05-2021 om 10:24

1 op 6 bij de start van de Champions Play Offs. Punten gehalveerd van 16 punten naar 8 punten. Voorsprong gereduceerd van 8 punten naar 4 punten. Het gaat Club momenteel niet zo goed af. Donderdag moet de landskampioen op bezoek bij Royal Antwerp FC. Volgens verschillende bronnen is de rust teruggekeerd.

Philippe Clement gaf op de persbabbel voor de wedstrijd tegen Antwerp te kennen dat er een goede vibe hangt in de spelersgroep. Ook volgens Chef voetbal van Het Laatste Nieuws, Stephan Keygnaert, zou de rust wedergekeerd zijn. "Stemmen in het Basecamp verklappen dat een weekendje met veel praten – spelers met technische staf met management – deugd heeft gedaan. De rust is weergekeerd in Knokke", vertelt Keygnaert aan Het Laatste Nieuws.

Keygnaert vindt het gedrag van de altijd rustige Clement ook vreemd. "Is dit de eerste keer dat Clement écht onder druk komt te staan? Als trainer van Waasland-Beveren moest niks, bij Racing Genk kon hij de underdogrol spelen in de schaduw van titelfavoriet Club Brugge, en vorig seizoen veranderde alles wat Clement aanraakte in goud, tot de pandemie de competitie stillegde. Het was vreemd om Clement bij de start van de Champions’ play-offs in het programma ‘One on One’ op Eleven Sports nóg maar eens te horen klagen over het competitieformat", besloot Keygnaert.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws