BILD: 'nicht alles Sonnenschein' bij Bayern, vertrek Flick niet ondenkbaar

BILD: 'nicht alles Sonnenschein' bij Bayern, vertrek Flick niet ondenkbaar

14-03-2021 21:08 Laatste update: 20:48

BILD heeft zondagavond uitgepakt met nieuws over Hansi Flick. De toonaangevende Duitse ochtendkrant sluit niet uit dat de succestrainer binnenkort vertrekt: dit zou ook het geval kunnen zijn als hij niet de nieuwe bondscoach van Duitsland wordt.

Flick volgde eind 2019 Niko Kovac op bij Bayern München en leidde Der Rekordmeister sindsdien naar zes hoofdprijzen, waaronder de Champions League. Maar volgens BILD 'ist nicht alles Sonnenschein' achter de schermen. Flick gaf eerder deze week zelf al toe dat hij het niet altijd eens is met technisch directeur Hasan Salihamidzic.

De succestrainer staat nog tot 2023 onder contract, maar BILD acht het niet ondenkbaar dat hij voor die tijd vertrekt bij Bayern. Flick wordt momenteel getipt als nieuwe bondscoach, nu Joachim Löw – met wie hij ooit als assistent samenwerkte – na het EK afscheid neemt. Maar volgens BILD staat de interne onrust bij Bayern los van deze transfergeruchten: de ochtendkrant meldde al dat RB Leipzig-trainer Julian Nagelsmann er goed op staat bij Salihamidzic en de overige leden van het Bayern-bestuur.