Gheysens bevestigt langer verblijf: “We hebben een mondeling akkoord”

Gheysens bevestigt langer verblijf: “We hebben een mondeling akkoord”

13-03-2021 07:00
2

Luciano D’Onofrio blijft langer bij Antwerp, dat bevestigde voorzitter Paul Gheysens aan Het Laatste Nieuws. De geruchten over een terugkeer naar Standard Luik mogen zo de vuilbak in.

Enkel een handtekening ontbreekt nog “maar da’s een formaliteit. We hebben een mondeling akkoord voor één seizoen. Ik sta er niet eens bij stil”, vertelt de grote baas van Antwerp. “Het is de logica zelve. Er is zelfs nooit een gesprek geweest of over gediscussieerd. Volgens mij is dit gewoon een automatische verlenging.”

Licht Antwerp dan een soort optie in het contract van D’Onofrio? “Als je het zo wil noemen. Voetbal is altijd een beetje mystiek, hé. Nee, alles staat of valt met resultaten. En het feit dat we met elkaar verder gaan, zegt genoeg denk ik. We werken goed samen. Met Luciano. Met Sven (Jaecques). Met nog anderen.”

“Er is een match, we delen dezelfde filosofie. Ik ben niet iemand die elke minuut emotioneel gaat zijn en empathisch doet, dat weet je ondertussen wel. Maar wij werken goed samen, we zijn een bedrijf en zolang dat alles draait zoals het zou moeten, is er geen reden om iets te veranderen, denk ik”, aldus Gheysens.