'Van de Beek moet vrezen voor speelkansen, Pogba keer terug bij Man United'

'Van de Beek moet vrezen voor speelkansen, Pogba keer terug bij Man United'

03-03-2021 07:25
2

Manchester United denkt snel weer te kunnen beschikken over Paul Pogba. De Franse middenvelder was enkele weken uitgeschakeld met een hamstringblessure, maar lijkt een dezer weken zijn rentree weer te kunnen maken voor de formatie uit Manchester.

Dat meldt Manchester Evening News. De ontmoeting met Crystal Palace van woensdag en de beladen stadsderby tegen Manchester City van komend weekend komen waarschijnlijk nog te vroeg voor Pogba. United hoopt dat Pogba wel aanwezig kan zijn bij de andere wedstrijden in maart, voor de interlandperiode zich aandient.

Manager Ole Gunnar Solskjaer is tevreden over de revalidatie van Pogba. "Hij is erg positief", vertelt de Noor. "Hij werkt heel hard. Hij weet dat wanneer hij terugkomt, we geen twee of drie wedstrijden hebben om hem weer in zijn vorm te laten komen. Hij werkt dus hard aan zijn fitheid."

De terugkeer van Pogba betekent dat het uitzicht op speelminuten voor Donny van de Beek, die recent ook last had van een blessure, waarschijnlijk verder vertroebelt. Voor het duel met Chelsea van afgelopen weekend moest Van de Beek middenvelders Fred, Scott McTominay en Bruno Fernandes al voor zich dulden. Als Pogba dadelijk terugkeert, is de kans groot dat de middenvelder uit Nijkerkerveen wéér een plekje in de pikorde daalt.