Presidentskandidaat Barça over toekomst Messi: 'Hij blijft, zijn we duidelijk in'

Presidentskandidaat Barça over toekomst Messi: 'Hij blijft, zijn we duidelijk in'

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 16:26vr 27-11-2020 om 16:26

Het contract van Lionel Messi bij FC Barcelona loopt na dit seizoen af, maar als het aan presidentskandidaat Jordi Farré ligt blijft de Argentijn nog lang aan de club verbonden. Farré geeft aan al gesproken te hebben met de familie van Messi en denkt aan een 'Michael Jordan-traject'.

In gesprek met Radio Marca geeft Farré aan dat hij Messi nog lang bij Barcelona wil houden, ook na zijn actieve carrière. "We hebben al met zijn familie gesproken en hem een project voorgelegd. Messi blijft, daar zijn we heel duidelijk in, omdat Leo dat wil. Het project gaat veel verder dan het moment dat hij stopt met voetballen. Hij moet de erepresident van de club worden. Ik wil van Messi de nieuwe Michael Jordan maken, het merk Lionel Messi creëren, zoals dat ook bij Jordan gebeurde."

Een andere presidentskandidaat bij Barcelona, Emili Rousaud, gaf eerder al aan Neymar terug te willen halen naar de club mocht hij verkozen worden. Hier kan Farré zich wel in vinden. "We willen de beste spelers naar de club halen in samenwerking met de sportief directeur en het bestuur. Als zij zeggen dat Neymar de beste optie is, dan gaan we ervoor. Hij wil ook naar Barcelona. Dat en het feit dat we een van de beste clubs zijn zorgt ervoor dat we voor hem moeten gaan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws