‘Miazga sprak al met Kompany, Anderlecht onderhandelt nog met Chelsea’

‘Miazga sprak al met Kompany, Anderlecht onderhandelt nog met Chelsea’

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 21:06wo 30-09-2020 om 21:06

Laatste update: donderdag 1 oktober 2020 om 07:14do 01-10-2020 om 07:14

RSC Anderlecht gaat in de laatste dagen van de transfermercato (tot 5 oktober, red) naarstig op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Vincent Kompany heeft immers weinig opties door de blessure van Elias Cobbaut en het weifelende optreden van Derrick Luckassen en Ognjen Vranjes. In de Italië wordt Anderlecht gelinkt aan Matt Miazga.

De 25-jarige Amerikaan ligt sinds 2016 onder contract bij Chelsea, maar hij werd de voorbije seizoenen steevast uitgeleend. Miazga speelde achtereenvolgens voor Vitesse, Nantes en Reading. De 1,93m grote verdediger, die al 18 keer uitkwam voor het Amerikaanse nationale elftal, mag vertrekken Chelsea. In totaal mocht hij amper drie keer spelen voor The Blues.

Volgens Calciomercato is Miazga aan het onderhandelen met Anderlecht, dat dringend nood heeft aan een nieuwe centrale verdediger. De Amerikaan heeft ook voorstellen uit Italië, maar Anderlecht zou op dit moment de beste papieren hebben om hem binnen te halen. Het is voorlopig nog niet geweten of het om een uitleenbeurt of een defenitieve transfer gaat.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is Chelsea-verdediger Matt Miazga weldegelijk een optie voor RSC Anderlecht. Vincent Kompany zou al met de Amerikaan hebben gesproken en een overgang lijkt dichtbij. Miazga zelf ziet een avontuur in België wel zitten. Anderlecht onderhandelt nu met Chelsea.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws