Beerschot staat voor uitdaging tegen Club Brugge:Niet vergelijken met oefenmatch

Beerschot staat voor uitdaging tegen Club Brugge:"Niet vergelijken met oefenmatch"

22-08-2020 14:00
2

Beerschot staat na een zes op zes voor een stevig drieluik. Dit weekend trekken ze naar Club Brugge. Beerschot is zeer ambitieus maar houdt de voeten op de grond. Op de webstek van Beerschot kijkt Frank Dauwen vooruit.

Beerschot krijgt veel lof toegezwaaid. Na een knappe overwinning tegen Zulte-Waregem trekken ze naar het Jan-Breydelstadion. Assistent-coach Dauwen weet dat dit het resultaat van hard werken is: “We hebben allemaal gezwoegd en overuren gedraaid om met de ploeg topfit en gefocust aan de aftrap te staan van die terugmatch in Leuven. Daar plukken we nu de vruchten van.”

Dauwen weet dat het zondag andere koek is: “Het is niet omdat we een sterke reeks neerzetten dat we zomaar even punten gaan pakken in Brugge”, zegt hij. Beerschot zal top moeten zijn om iets te halen in Brugge. Het team van Clement jaagt nog altijd op eerherstel. 

Beerschot speelde in de voorbereiding 1-1 gelijk tegen Club Brugge, maar Dauwen weet dat dat een andere match was. “Dat was een goede waardemeter maar daar mogen we op dit moment niet teveel rekening mee houden. Dat was in totaal andere omstandigheden, we gaan zondag een ander Club Brugge zien”, aldus Dauwen.