KV Mechelen gaat de strijd aan met KRC Genk: We zijn klaar voor de finale

KV Mechelen gaat de strijd aan met KRC Genk: "We zijn klaar voor de finale"

09-03-2020 21:55
5

Igor De Camargo is klaar om de strijd om Play-Off 1 aan te gaan. KRC Genk en KV Mechelen bikkelen dit weekend om de laatste plaats in Play-Off 1. Al kan de derde hond, RSC Anderlecht ook nog met de buit gaan lopen.

Drie jaar geleden zat KV Mechelen in exact dezelfde situatie. Toen gaf het de zesde plaats toch nog uit handen aan Sporting Charleroi. Na een pijnlijk verlies tegen KAA Gent belandde het toen in Play-Off 2. Dit jaar zit KV Mechelen in een iets comfortabelere zetel. Bij winst zijn ze 100% zeker. Bij een gelijkspel kunnen ze nog doorstoten, als Anderlecht niet kan winnen van STVV.

Igor De Camargo blikte alvast vooruit in het programma Le Grand Débrief op Proximus Sports. "Het gaat spannend worden dit weekend. Racing Genk is een ploeg met veel kwaliteiten en potentieel. Maar wij hebben dit seizoen al bewezen dat we ook veel in huis hebben. We zijn klaar voor de finale. Het gaat op de details aankomen", aldus De Camargo.

De Camargo is de man in vorm bij KV Mechelen. Hij speelde dit seizoen al bijna alle matchen en wist in 27 wedstrijden maar liefst tien keer te scoren. Waarvan één vorig weekend tegen Eupen. De Camargo gaf bij Proximus Sport vooral het krediet aan zijn teammakkers. "Het was een mooi collectieve actie. Ik ben blij met mijn doelpunt maar ik wil natuurlijk nog meer scoren!" De Camargo heeft vorige week nog zijn contract verlengd bij 'De Kakkers', aan vertrouwen geen gebrek dus.